Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

Hello Etsy!


Μετά από αρκετή οργάνωση και πολλές βαθειές ανάσες, το shop του Decor Asylum στο Etsy είναι πλέον πραγματικότητα. Καιρό τώρα η ιδέα στριφογύριζε στο μυαλό και τελικά η παρότρυνση από συγκεκριμένα πρόσωπα, τής έδωσe σάρκα και οστά. Αν λοιπόν αναρωτιέστε τι θα περιλαμβάνει το shop, συνεχίστε την ανάγνωση!

Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015

DIY τεράστια λουλούδια

diy giant paper flowers with sequins

Η βροχή έξω πέφτει για τα καλά από εχτές το απόγευμα. Οπότε αν είστε το ακριβώς αντίθετο από εμένα και ονειρεύεστε την Άνοιξη, ξορκίζοντας την μουντάδα του χειμώνα και την μικρή θλίψη που τυχόν αυτή σάς φέρνει, η σημερινή ανάρτηση είναι για εσάς, με ένα εύκολο diy για τεράστια λουλούδια από χαρτόνι.

Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

Καράφες νερού & κρασιού


Η σημερινή ανάρτηση είναι λίγο διαφορετική. Δεν έχει να κάνει ούτε με diy, ούτε δημιουργίες. Φλερτάρει λίγο με τη διακόσμηση αλλά δεν εστιάζει εκεί. Στην σημερινή ανάρτηση, περί έρωτος ο λόγος.

Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

Πλάσματα παραμυθιών


Το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά φορτωμένο. Επιλογές, αποφάσεις, οργανωτικά θέματα για ένα όνειρο που αρχίζει να υλοποιείται σιγά σιγά, όλα ανάμεικτα με την βασική εργασία και καθημερινότητα. Και κάπου εκεί ανάμεσα, η ανάγκη να ξαναπιάσω στο χέρι τα μαρκαδοράκια μου, η πιο συγκεκριμένα έναν μόνο λεπτό μαύρο μαρκαδόρο.

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

Διακοσμώντας μετά τις γιορτές


Συνήθως όταν ξεστολίζαμε το Άσυλο και το σπίτι έμενε χωρίς στολίδια, στεναχωριόμουν καθώς το ένοιωθα άδειο και δίχως λάμψη. Αντί για περισσότερο χώρο, εγώ έβλεπα κενά και γύμνια και σίγουρα δεν είμαι η μόνη που περνάει αυτή την φάση μετά τις γιορτές. Φέτος όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015

Διακοσμητικά πυρογραφίας


Ένα από τα εργαλεία που άρχισα να χρησιμοποιώ πρόσφατα  είναι ο πυρογράφος και πραγματικά έχω ερωτευθεί  τα αποτελέσματα που δίνει.  Και φυσικά, επειδή εδώ είναι Άσυλο, ξεχάστε τις παραδοσιάκες πυρογραφίες με σπιτάκια, λιβάδια και σκηνές ζαχαρωτών!

Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015

2015 εκτυπώσιμο ημερολόγιο


Αφού η πρώτη ανάρτηση της χρονιάς είχε να κάνει με δώρα προς εμένα, σκέφτηκα η σημερινή να είναι ένα δωράκι προς εσάς με ένα δωρεάν εκτυπώσιμο ημερολόγιο για το 2015!

Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

Για μία χαρούμενη χρονιά


Η πρώτη ανάρτηση της νέας χρονιάς πρέπει να είναι γεμάτη χαρά, χαμόγελα και αισιοδοξία. Τι καλύτερο λοιπόν από μερικά από τα δώρα που έλαβα, τόσο από τον μυστικό Άι Βασίλη μου, όσο κι από άλλα γιορτινά ξωτικά;