Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

Δαμάστε τα θηρία

Σήμερα σκέφτηκα να μιλήσουμε για αντιπάθειες!! Αντιπάθειες, που στη δική μου περίπτωση, είναι παλιές και μεγάλες. Και μη νομίζετε πως αναφέρομαι σε κάτι εξεζητημένο. Αντιθέτως, τα αντικείμενα της αντιπάθειας μου υπάρχουν σε κάθε σπίτι!

Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

Moby Dick: χαζεύοντας φάλαινες

Η επιστροφή στην καθημερινότητα ξεκίνησε από σήμερα για εμάς. Μετά από μερικές ημέρες χαλάρωσης, πολύ πρωινών μπάνιων στη θάλασσα και συναντήσεων με παλιούς αλλά και νέους φίλους, είμαστε πίσω στη βάση μας. Αλλά αν νομίζετε πως και τα diy  πήγαν διακοπές αυτό το διάστημα, απατάσθε, καθώς μεγάλο κομμάτι του ελεύθερου χρόνου μας πήγε στην ανακαίνιση του γραφείου του Ασύλου και περιμένω πως και πως να μπουν και οι τελευταίες πινελιές και να το μοιραστώ μαζί σας.

Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014

Relax, feel & explore

Ώρα για διακοπές μετά relax, feel & explore, δηλ. με καλοκαιρινά εκτυπώσιμα!

Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014

Στιγμές χαλάρωσης

Γιατί μετά τη δουλειά, πρέπει να έρχεται η χαλάρωση!

Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2014

5 τρόποι να ♥ ξανά τα βέγκε σου

Και ναι, αυτή η ανάρτηση ξεκινά με την παραδοχή πως έχεις βέγκε έπιπλα, σε σετ πιθανότατα και ναι, πως τα έχεις βαρεθεί!

Τετάρτη, 6 Αυγούστου 2014

Όταν ο τοίχος φοράει τα καλά του

Πολλές φορές ψάχνουμε την κατάλληλη τέχνη για να κρεμάσουμε σε έναν τοίχο.Αν όμως ο ίδιος ο τοίχος γινόταν τέχνη;

Κυριακή, 3 Αυγούστου 2014

Χαρούμενες σημύδες

Καιρό τώρα ήθελα να δοκιμάσω να ζωγραφίσω σημύδες. Καιρό τώρα επίσης ήθελα να ετοιμάσω κάτι για ένα παιδικό δωμάτιο. Την Παρασκευή λοιπόν είχα την φαενή ιδέα να συνδυάσω αυτά τα δύο κι έτσι το Σάββατο το μεσημεράκι στρώθηκα στη δουλειά!

Παρασκευή, 1 Αυγούστου 2014

Η λιονταρίνα & ο μινώταυρος

Ένα παράξενο ζευγάρι, μία λιονταρίνα κι ένας μινώταυρος, ξεκίνησαν λίγες μέρες πριν το ταξίδι τους προς το Άσυλο κι εννοείται πως πέραν της χαράς, συγκίνησης και χαμογέλων που έφεραν με την άφιξή τους, έγιναν κι αφορμή για μία μίνι φωτογράφηση.